Nasza kolejna propozycja deserowa to mus czekoladowy z kawą i karmelowym popcornem. Karmel, kawa i czekolada to trio idealne, działające kojąco na wszystkie zmysły potrzebujące czegoś słodkiego!
Składniki
Mus czekoladowy:
Karmelowy popcorn:
Sposób przygotowania
*Pamiętaj, żeby użyć świeżych jajek, najlepiej Bio lub z wolnego wybiegu.
Niech się przelewa! Dla wielu entuzjastów wysokiej jakości, kawa specialty to przede wszystkim filtrowana rewolucja…
Witaj wiosno! Długo wyczekiwana pora roku w końcu zawitała, przynosząc ze sobą nowe pokłady energii…
Kryzys na rynku kawy nie mija, a ceny arabiki i robusty nadal rosną, a rynek…
Latte art wygląda jak magia, ale w rzeczywistości to po prostu kwestia techniki i odrobiny…
Kawowa panna cotta z prażonym jabłkiem i kruszonką to delikatny deser, który smakuje jak połączenie…
Sproszkowane liście zielonej herbaty stały się tak popularne, że możliwości produkcyjne Japonii nie nadążają za…
Ta strona używa cookies.
Więcej