
1
- 10 produktów z 10 dostępnych
DARMOWA DOSTAWA
Coffeelab - Brazylia Santos Espresso 1kg
Producent: COFFEELAB
Data palenia: 17.02.2025
Kawa ziarnista jakości specialty pochodząca z Brazylii, wypalona w z warszawskiej palarni Coffeelab. Palona w średnim stopniu, przeznaczona do espresso - sprawdzi się w ekspresach ciśnieniowych i kawiarkach. W filiżance można oczekiwać nut kakao i mlecznej czekolady.Kraj pochodzenia: BrazyliaRegion: Minas GeriasObróbka: NaturalOdmiana: Yellow Bourbon, Caturra, Catuai
DARMOWA DOSTAWA
CoffeeLab - Meksyk Esmeralda Washed Espresso 1kg
Producent: COFFEELAB
Data palenia: 03.03.2025
Kawa ziarnista jakości specialty pochodząca z Meksyku, wypalona w z warszawskiej palarni CoffeeLab. Palona w średnim stopniu, przeznaczona do espresso - sprawdzi się w ekspresach ciśnieniowych i kawiarkach. W filiżance można oczekiwać nut marcepanu, orzecha włoskiego i ciasteczek czekoladowych.Kraj pochodzenia: MeksykRegion: Pluma, OaxacaObróbka: WashedOdmiana: Typica, Bourbon
DARMOWA DOSTAWA
Coffeelab - Brazylia Yellow Bourbon Fazenda Rainha Espresso 1kg
Producent: COFFEELAB
Data palenia: 24.02.2025
Kawa ziarnista jakości speciality pochodząca z Brazylii, wypalona w z warszawskiej palarni Coffeelab. Palona w średnim stopniu, przeznaczona do espresso - sprawdzi się w ekspresach ciśnieniowych i kawiarkach. Kawa o pełnym body, o nutach brązowego cukru, gorzkiej czekolady i czerwonej pomarańczy. Słodka i soczysta.Kraj pochodzenia ziarna: BrazyliaRegion: Alto Moggiana, Sao PauloFarma: La RainhaFarmer: Luis MarinPołożenie: 1150 – 1350 m n.p.m.Odmiana: Yellow BourbonObróbka: Pulped Natural
Nowość
DARMOWA DOSTAWA
CoffeeLab - Peru Aromas del Valle Washed Espresso 1kg
Producent: COFFEELAB
Data palenia: 24.02.2025
Kawa ziarnista jakości specialty pochodząca z Peru, wypalona w z warszawskiej palarni CoffeeLab. Palona w średnim stopniu, przeznaczona do espresso - sprawdzi się w ekspresach ciśnieniowych i kawiarkach. W filiżance można oczekiwać nut suszonych fig, karmelu i migdałów.Kraj pochodzenia: PeruRegion: CajamarcaObróbka: WashedOdmiana: Catimor
DARMOWA DOSTAWA
CoffeeLab - Decaf But Tasty Washed - Kawa bezkofeinowa Espresso 1kg
Producent: COFFEELAB
Data palenia: 17.03.2025
Bezkofeinowa kawa ziarnista jakości specialty pochodząca z Meksyku, wypalona w z warszawskiej palarni CoffeeLab. Palona w średnim stopniu, przeznaczona do espresso - sprawdzi się w ekspresach ciśnieniowych i kawiarkach. W filiżance można oczekiwać nut prażonych orzechów ziemnych, słodu i andrutów.Kraj pochodzenia: MeksykRegion: ChiapasObróbka: Washed, Swiss WaterOdmiana: Bourbon, Typica, Caturra
Nowość
DARMOWA DOSTAWA
CoffeeLab - Indonezja Toraja Wet Hulled Espresso 250g
Producent: COFFEELAB
Data palenia: 24.02.2025
Kawa ziarnista jakości specialty pochodząca z Indonezji, wypalona w z warszawskiej palarni CoffeeLab. Palona w średnim stopniu, przeznaczona do espresso - sprawdzi się w ekspresach ciśnieniowych i kawiarkach. W filiżance można oczekiwać nut gałki muszkatołowej, czekolady i suszonej śliwki.Kraj pochodzenia: IndonezjaRegion: TorajaObróbka: Wet- HulledOdmiana: Typica, S795, Jember, KartikaPołożenie upraw: 1100 - 1800 m n.p.m.Indonezja Toraja to wyjątkowa kawa na okres świąteczny, jej niebanalne body oblepia całe usta jak ciepła kołderka w zimowy wieczór. Czekolada miesza się z suszoną śliwką przypominając słowa mamy: "zjedz bo zostanie". Takie to święta, gdzie każdy z nas bije się o ostatni kawałek ciasta. Z tą kawą też tak jest.
DARMOWA DOSTAWA
CoffeeLab - Gwatemala Huehuetenango Espresso 1kg
Producent: COFFEELAB
Data palenia: 03.03.2025
Kawa ziarnista jakości specialty pochodząca z Gwatemali, wypalana w warszawskiej palarni CoffeeLab. Palona w średnim stopniu, sprawdzi się w ekspresach ciśnieniowych i kawiarkach. Kremowa i słodka, o dominujących nutach migdałów, malin i mlecznej czekolady.Kraj pochodzenia kawy: GwatemalaRegion: San Pedro Necta, HuehuetenangoMetoda obróbki: MytaOdmiana: Bourbon, Typica, CaturraWysokość uprawy: 1500 m n.p.m.
DARMOWA DOSTAWA
CoffeeLab - Uganda Mount Elgon Espresso 1kg
Producent: COFFEELAB
Data palenia: 17.03.2025
Kawa ziarnista jakości speciality pochodząca z Ugandy, wypalana w warszawskiej palarni CoffeeLab. Palona w średnim stopniu, sprawdzi się w ekspresach ciśnieniowych i kawiarkach. Kremowa i słodka, o dominujących nutach gorzkiej czekolady, cynamonu i orzechów włoskich.Kraj pochodzenia kawy: UgandaRegion: Mbale DistrictMetoda obróbki: WashedOdmiana: Nyasaland, SL14, SL28
DARMOWA DOSTAWA
CoffeeLab - Brazylia Igarape Rainforest Espresso 1kg
Producent: COFFEELAB
Data palenia: 24.02.2025
Kawa ziarnista jakości speciality pochodząca z Brazylii, wypalana w warszawskiej palarni CoffeeLab. Palona w średnim stopniu, sprawdzi się w ekspresach ciśnieniowych i kawiarkach. W smaku przede wszystkim złożona słodycz - wyczuwalne są nuty mlecznej czekolady, orzechów oraz brązowego cukru.Kraj pochodzenia kawy: BrazyliaRegion: Alto Paranaiba, Minas GeirasOdmiana: Mundo Novo. Red Catuai
DARMOWA DOSTAWA
Coffeelab - Brazylia Cemorrado Chocolate Edition Espresso 1kg
Producent: COFFEELAB
Data palenia: 03.03.2025
Kawa ziarnista jakości speciality pochodząca z Brazylii, wypalona w warszawskiej palarni Coffeelab. Palona w średnim stopniu, sprawdzi się w ekspresach ciśnieniowych i kawiarkach. W smaku pojawiają się nuty czekolady oraz nugatu. Słodka, o pełnym body.Kraj pochodzenia kawy: BrazyliaRegion: CerradoMetoda obróbki: NaturalOdmiana: Mundo Nuovo, Catuai