Darmowa dostawa od 199 zł
Błyskawiczna wysyłka
365 dni na zwrot

Kawa z palarni Hard Beans

Hard Beans Coffee Roasters to palarnia kawy z Opola, znana z innowacyjności, kreatywności i wykorzystywania najnowszych technologii. Założona w 2017 roku przez kawowych pasjonatów, Krzysztofa Barabosza i Artura Poradę, obecnie jest jedną z najbardziej rozpoznawalnych i cenionych palarni kawy w Polsce, nagradzaną za swoje pomysły i rozwiązania.
Kawa Hard Beans to najlepsze ziarna, w dużej mierze pozyskiwane w tzw. modelu “direct trade”, czyli bezpośrednio od plantatorów, z którymi palarnia nawiązuje wieloletnie bliskie relacje.

Poznajcie kawy do ekspresów ciśnieniowych, automatycznych i przelewowych prosto od opolskiej ekipy pasjonatów i miłośników kawy najwyższej jakości!
Filtrowanie i sortowanie
37 - 52 produktów z 52 dostępnych
Nowość
Hard Beans - Etiopia Telila Yukro Washed Filter 250g

Producent: HARD BEANS

Data palenia: 15.10.2024

Kawa ziarnista jakości specialty pochodząca z Etiopii, wypalana przez polską palarnię Hard Beans. Palona jasno, sprawdzi się do ekspresu przelewowego, dripa, Chemexa, AeroPressa, French Pressa, oraz innych alternatywnych metod parzenia. W jej smaku można wyczuć nuty białego winogrona, nektarynek, maliny i marakui.   Kraj pochodzenia ziarna: Etiopia Region: Kecho Anderacha, Gera, Jimma Farma: Telila Yukro Metoda obróbki: Washed Odmiana: JARC 74112 Położenie upraw: 2000 m n.p.m. Producent: Mike Mamo Telila Washing Station znajduje się w regionie Jimma, położonym na północ od słynnego Yirgacheffe. Kawy z Jimmy są znane z pełnej tekstury i musującej kwasowości. Stacja Telila należy do Mike'a Mamo, który przejął ją w 2019 roku i od tego czasu wdraża kolejne innowacje oraz unikatowe zasady, pozwalające uzyskać kawę najwyższej jakości. Mike oddziela ziarna kawy zebrane przez różnych farmerów i dba, by w jednej partii znalazły się tylko kawy zebrane tego samego dnia. JARC 74112 powstała w zachodniej Etiopii w 1974 roku i charakteryzuje się dużą odpornością na choroby owoców kawowca.Dojrzałe owoce kawowca zanurza się w wodzie w celu usunięcia tych, które się na niej unoszą. Następnie wiśnie są drylowane i poddawane procesowi fermentacji. W dalszej kolejności ziarna w pergaminowej otoczce (parchment) są dwukrotnie płukane i na koniec suszone w cieniu pod markizą przez 20 dni.  PRZEPIS 65 g kawy na 1 litr wody Temperatura: 93°C Mielenie: średnio-grube Czas parzenia: 3:45 minut Metoda: Zalewaj kawę równymi częściami (np. 5× 60g) w odstępach 30 sekund. Woda pomiędzy zalaniami powinna całkowicie przesączyć się przez kawę. Jeśli woda przepływa za wolno lub za szybko, zmień stopień mielenia na grubszy/drobniejszy. Pamiętaj, aby używać miękkiej, przefiltrowanej wody!  
Hard Beans Gwatemala San Martin Jilotepeque Washed ESP 500g, kawa ziarnista

Producent: HARD BEANS

Data palenia: 04.11.2024

Kawa ziarnista jakości specialty pochodząca z Gwatemali, wypalana przez polską palarnię Hard Beans. Kawa palona w średnim stopniu, przeznaczona do espresso - doskonale sprawdzi się w ekspresach ciśnieniowych i kawiarkach. W jej smaku wyczujesz nuty przypominające syrop klonowy, pistacje i jabłka Kraj pochodzenia ziarna: Gwatemala Region: San Martin, Jilotepeque Metoda obróbki: Washed Odmiana: Bourbon, Typica, Caturra, Catuai Położenie upraw: 1600 - 1800 m n.p.m.
Hard Beans - Brazylia Samambaia Espresso - Kawa ziarnista 500g

Producent: HARD BEANS

Data palenia: 15.10.2024

Kawa ziarnista jakości specialty z Brazylii, wypalona przez Hard Beans. Palona w jasnym stopniu w standardzie espresso, sprawdzi się w ekspresach ciśnieniowych i kawiarkach. W filiżance można oczekiwać nut orzechowych ciasteczek, krówek oraz czerwonych jabłek. Doskonała jako kawa czarna, jednak sprawdzi się również w połączeniu z mlekiem. Kraj pochodzenia ziarna: Brazylia Region: Campo das Vertentes Metoda obróbki: Pulped natural Odmiana: Yellow Bourbon Położenie upraw: 1200 m n.p.m.
Promocja
Hard Beans - Brazylia Samambaia Filter 500g

Producent: HARD BEANS

Data palenia: 16.09.2024

Kawa ziarnista jakości specialty pochodząca z Brazylii, wypalana przez polską palarnię Hard Beans. Palona jasno, idealna do ekspresu przelewowego, dripa, Chemexa, AeroPressa, French Pressa, oraz innych alternatywnych metod parzenia. W smaku kawy pojawiają się naturalne nuty zbliżone do ciastek orzechowych, krówek i czerwonych jabłek. Kraj pochodzenia ziarna: Brazylia Region: Campo das Vertentes Metoda obróbki: Pulped natural Odmiana: Yellow Bourbon Położenie upraw: 1200 m n.p.m.
Najniższa cena: 63,90 zł
76,00 zł

Zostaw nam swojego maila, damy Ci znać jak tylko wybrany produkt pojawi się w ofercie!

Hard Beans - Burundi Long Miles Gaharo 4 Washed Filter 250g

Producent: HARD BEANS

Data palenia: 04.07.2024

Kawa ziarnista jakości specialty pochodząca z Burundi, wypalana przez polską palarnię Hard Beans. Palona jasno, sprawdzi się do ekspresu przelewowego, dripa, Chemexa, AeroPressa, French Pressa, oraz innych alternatywnych metod parzenia. W filiżance można wyczuć nuty zielonego jabłka, grejpfruta i cukru trzcinowego. Kraj pochodzenia ziarna: Burundi Region: Muramvya Farma: Long Miles Coffee Producent: Carlson Metoda obróbki: Washed Odmiana: Red Bourbon Położenie upraw: 1700 2100 m n.p.m. PRZEPIS 60-65 g kawy na 1 litr wody Temperatura: 96 °C Mielenie: średnie Czas parzenia: 2:50 minut Metoda: Zalewaj kawę równymi częściami (np. 5× 80g) w odstępach 30 sekund. Woda pomiędzy zalaniami powinna całkowicie przesączyć się przez kawę. Jeśli woda przepływa za wolno lub za szybko, zmień stopień mielenia na grubszy/drobniejszy. Dostosuj tym samym czas parzenia wedle własnych preferencji. Pamiętaj, że możesz eksperymentować i dostosować metodę do swoich preferencji!  

Zostaw nam swojego maila, damy Ci znać jak tylko wybrany produkt pojawi się w ofercie!

Hard Beans - Gorilla Blend Peru + Gwatemala Espresso 250g (outlet)

Producent: HARD BEANS

Data palenia: 17.06.2024

Gorilla Blend to mieszanka kaw jakości specialty stworzona przez polską palarnię Hard Beans. Ziarno jest palone w średnim stopniu pod espresso - doskonała do ekspresów ciśnieniowych i kawiarek. Składają się na nią ziarna z Peru i Gwatemali. Kawa o złożonym smaku przypominającym orzechy włoskie, żółte owoce oraz pomarańcze. Kraj pochodzenia ziaren: Peru / Gwatemala Region: Cajamarca, San Martin Jilotepeque Obróbka: Washed Wysokość uprawy: 1600 - 2000 m n.p.m. / 1600 - 1800 m n.p.m. Odmiana: Bourbon, Caturra, Catuai, Typica

Zostaw nam swojego maila, damy Ci znać jak tylko wybrany produkt pojawi się w ofercie!

Promocja
Hard Beans - Honduras Katia Duke San Isidro Natural Filter 250g

Producent: HARD BEANS

Data palenia: 01.08.2024

Kawa ziarnista jakości specialty pochodząca z Hondurasu, wypalana przez polską palarnię Hard Beans. Palona jasno, sprawdzi się do ekspresu przelewowego, dripa, Chemexa, AeroPressa, French Pressa, oraz innych alternatywnych metod parzenia. W jej smaku wyczujesz nuty przypominające czekoladę, toffi, pomarańczę i czerwoną porzeczkę. Kraj pochodzenia ziarna: Honduras Region: Copan Metoda obróbki: Natural Odmiana: Catuai, Obata Położenie upraw: 1300 m n.p.m.
Najniższa cena: 62,99 zł
64,00 zł

Zostaw nam swojego maila, damy Ci znać jak tylko wybrany produkt pojawi się w ofercie!

Hard Beans - Kawa Nitro Cold Brew Classic 200 ml

Producent: HARD BEANS

Hard Beans Nitro Classic to kremowy napój na bazie kawy, który powstał dzięki ekstrakcji zimną wodą przy zastosowaniu opatentowanej technologii Hardtank i infuzji ciekłym azotem. Naturalnie doskonały, z najwyższej jakości ziaren pozyskanych w modelu direct trade od zaprzyjaźnionych farmerów Hard Beans. Wegański, bez cukru, bezglutenowy. Delikatny, klasyczny, z nutami czekolady i długim finiszem. Zaobserwujesz w nim przepiękny efekt kaskady znany z kultowego piwa Guinness. Żeby go uzyskać, schłodź NITRO, następnie mocno nim wstrząśnij i energicznie przelej do szklanki. A potem… Po prostu delektuj się smakiem! Napój powstał z ziaren kawowca odmiany Yellow Bourbon, pochodzących z Brazylii, z regionu Campo das Vertentes, z farmy Samambaia. Jakość kaw z tej plantacji była wielokrotnie wyróżniana, m.in. nagrodą Cup of Excellence. Najlepiej smakuje serwowany na zimno - spróbuj go także w wersji z lodem. JAK POWSTAŁO NITRO? Hard Beans: "Zaczęło się od marzenia. Od marzenia o tym, żeby wypić przepyszne, świeże, kremowe cold brew gdziekolwiek się zechce - zabrać je ze sobą na przejażdżkę rowerem w letni, słoneczny dzień, na spacer do parku czy odwiedzając znajomych w mieście. A potem... Chcielibyśmy powiedzieć, że potem zadziała się magia, ale nie - ten spektakularny napój to efekt intensywnych badań naukowych i wielu odkryć." Składniki: woda, kawa arabika (Brazylia), inulina. Wartość energetyczna w 100 ml: Energia: 91 kJ/21 kcal Tłuszcz: 0 g - w tym nasycone kwasy tłuszczowe: 0 g Węglowodany: 4,4 g - w tym cukry: 4,4 g Białko: 0,2 g Sól: <0,1 g Zawartość kofeiny 90 mg/100 ml

Zostaw nam swojego maila, damy Ci znać jak tylko wybrany produkt pojawi się w ofercie!

Hard Beans - Kawa Nitro Cold Brew Flat White Sweet 200 ml

Producent: HARD BEANS

Hard Beans Nitro Flat White to kremowy napój na bazie kawy, który powstał dzięki ekstrakcji zimną wodą przy zastosowaniu opatentowanej technologii Hardtank i infuzji ciekłym azotem. Naturalnie doskonały, z najwyższej jakości ziaren pozyskanych w modelu direct trade od zaprzyjaźnionych farmerów. Wegańska alternatywa kultowego klasyka - intensywnie kawowa, delikatnie słodka, o długim i przyjemnym czekoladowym finiszu. Smakuje jak lody śmietankowe połączone z najlepszą kawą - kremowe, gęste, słodkie - po prostu idealne!   Napój powstał z ziaren kawowca odmiany Yellow Bourbon, pochodzących z Brazylii, z regionu Campo das Vertentes, z farmy Samambaia. Jakość kaw z tej plantacji była wielokrotnie wyróżniana, m.in. nagrodą Cup of Excellence. Najlepiej smakuje serwowany na zimno - spróbuj go także w wersji z lodem. JAK POWSTAŁO NITRO? Hard Beans: "Zaczęło się od marzenia. Od marzenia o tym, żeby wypić przepyszne, świeże, kremowe cold brew gdziekolwiek się zechce - zabrać je ze sobą na przejażdżkę rowerem w letni, słoneczny dzień, na spacer do parku czy odwiedzając znajomych w mieście. A potem... Chcielibyśmy powiedzieć, że potem zadziała się magia, ale nie - ten spektakularny napój to efekt intensywnych badań naukowych i wielu odkryć." Składniki: woda, napój owsiany (woda, owies, olej słonecznikowy, węglan wapnia, sól morska, witamina E, witamina B6, witamina B2, witamina A, kwas foliowy, witamina D, witamina B12), kawa arabika (Brazylia), cukier, inulina. Energia: 30kJ/ 125,5 kcal Tłuszcz: 0,37 g - w tym nasycone kwasy tłuszczowe: 0,1 g Węglowodany: 6,22 g - w tym cukry: 5,15 g Białko: 0,33 g Sól: <0,1 g Zawartość kofeiny 60 mg/100 ml

Zostaw nam swojego maila, damy Ci znać jak tylko wybrany produkt pojawi się w ofercie!

Hard Beans - Kawa Nitro Tonic Cold Brew 200 ml

Producent: HARD BEANS

Hard Beans Nitro Tonic Cold Bew to kremowy napój na bazie kawy, który powstał dzięki ekstrakcji zimną wodą przy zastosowaniu opatentowanej technologii Hardtank i infuzji ciekłym azotem. Naturalnie doskonały, z najwyższej jakości ziaren pozyskanych w modelu direct trade od zaprzyjaźnionych farmerów. Musujący i niezwykle orzeźwiający – połączenie słodko-kwaśnego smaku z delikatną goryczką toniku i aromatem kawy z Brazylii. COLD BREW Nitro to napój cold brew – powstaje w drodze zimnej ekstrakcji. Pozwala ona wydobyć ze składników to, co najcenniejsze: intensywny, zbalansowany smak i cenne składniki odżywcze, takie jak przeciwutleniacze oraz lipidy. EFEKT NITRO Kropelka ciekłego azotu w każdej puszce tworzy kremową konsystencję oraz zachwycającą kaskadę – prawdziwy efekt Nitro! EKOLOGICZNE OPAKOWANIE Aluminiowa puszka to najbardziej ekologiczny sposób pakowania napojów. Nawet 95% tego surowca ulega ponownemu przetworzeniu, a sam proces wymaga mniej energii niż recykling szkła. WYSOKA ZAWARTOŚĆ KOFEINY Nawet 180 mg w jednej puszce! To niemal 3 razy więcej niż w ‘energetykach’. Kofeina w Nitro pochodzi wyłącznie z ziaren kawy – to prawdziwie zdrowe pobudzenie. VEGAN Niezależnie od smaku, Nitro zawsze jest wegańskie – dobre dla Ciebie i dla planety. Do kaw mlecznych korzystamy z napoju owsianego. 100% NATURALNE SKŁADNIKI W Nitro znajdziesz wyłącznie naturalne składniki. Żadnych konserwantów, barwników czy sztucznych słodzików. Nie dodajemy do składu niczego, co zbędne! Składniki: tonik (woda, syrop tonik [skarmelizowany cukier, woda, świeży sok cytrynowy, wyciąg kory chinowca, polski miód pszczeli, skórka z cytryny i limonki]), kawa cold brew (24%) (woda, kawa arabika [Brazylia]), regulator kwasowości – kwas cytrynowy. Wartość odżywcza w 100ml: Wartość energetyczna: 23,6 kcal / 98,7 kJ Tłuszcz: <0,1 g - w tym kwasy tłuszczowe nasycone: <0,1 g Węglowodany: 5,9 g - w tym cukry: 5,9 g Białko: <0,1 g Sól: <0,1 g Zawartość kofeiny 25 mg/100 ml

Zostaw nam swojego maila, damy Ci znać jak tylko wybrany produkt pojawi się w ofercie!

Hard Beans - Kolumbia El Vergel Natural Decaf Filter - Kawa bezkofeinowa 250g

Producent: HARD BEANS

Data palenia: 23.10.2024

Bezkofeinowa kawa ziarnista jakości specialty pochodząca z Kolumbii, wypalana przez polską palarnię Hard Beans. Palona jasno, sprawdzi się do ekspresu przelewowego, dripa, Chemexa, AeroPressa, French Pressa, oraz innych alternatywnych metod parzenia. W jej smaku wyczujesz nuty przypominające truskawkę, pomarańczę i marakuję. Kraj pochodzenia ziarna: Kolumbia Region: Tolima Metoda obróbki: Natural Sugarcane Decaf Producent: Bayter Odmiana: Red & Yellow Caturra Położenie upraw: 1450 m n.p.m. PRZEPIS    60 g kawy na 1 litr wody Temperatura: 94 °C Mielenie: grube Czas parzenia: 3 minuty Metoda: Zalewaj kawę równymi częściami (np. 5× 60g) w odstępach 30 sekund. Woda pomiędzy zalaniami powinna całkowicie przesączyć się przez kawę. Jeśli woda przepływa za wolno lub za szybko, zmień stopień mielenia na grubszy/drobniejszy. Pamiętaj, aby używać miękkiej, przefiltrowanej wody!

Zostaw nam swojego maila, damy Ci znać jak tylko wybrany produkt pojawi się w ofercie!

Hard Beans - Kolumbia Finca Los Rosales - Taza Platino no.1 Washed Filter 250g

Producent: HARD BEANS

Data palenia: 06.08.2024

Kawa ziarnista jakości specialty pochodząca z Kolumbii, wypalana przez polską palarnię Hard Beans. Palona jasno, sprawdzi się do ekspresu przelewowego, dripa, Chemexa, AeroPressa, French Pressa, oraz innych alternatywnych metod parzenia. W smaku można wyczuć nuty kajmaku, kwiatów i cytrusów.   Kraj pochodzenia ziarna: Kolumbia Region: Huila Farma: Rosales Metoda obróbki: Washed Odmiana: Pink Bourbon Położenie upraw: 1600 m n.p.m. Producent: Rosalba Jimenez Finca Los Rosales została założona piętnaście lat temu w regionie Huila, położonym w południowo-wschodniej części Kolumbii. Właścicielką farmy jest Rosalba Jimenez, która wychowywała się na tym terenie i od dziecka miała kontakt z uprawą kawy. Rodzice nauczyli ją podstaw uprawy i zaszczepili miłość do tego surowca. Rosalba poświęciła całe swoje zawodowe życie, by produkować kawę. Jej farma to obszar około 3 ha, dominuje na nim odmiana Pink Bourbon i Castillo. Kawa Kolumbia Los Rosales wygrała w 2024 roku prestiżowy konkurs Taza Platino organizowany przez kooperatywę Cafefihuila. Producenci zrzeszeni w kooperatywie wysyłali swoje najlepsze zbiory do oceny. Pierwsza selekcja odbywała się na poziomie regionalnym (kooperatywa zrzesza ponad 4000 producentów). Najlepszych 50 kaw przeszło do rundy finałowej ocenianej przez międzynarodowych sędziów. W ich gronie znalazł się Krzysztof Barabosz – współzałożyciel Hard Beans. Dzięki Krzysiowi mamy tę kawę jako pierwsi, prosto od producenta (direct trade). Pink Bourbon to wyjątkowa odmiana kawy, znana ze swojego nietypowego, różowego owocu. Jej bogaty profil smakowy cechują kwiatowość, nuty owocowe i soczysta kwasowość. Dojrzałe owoce kawowca zanurza się w wodzie w celu usunięcia tych, które się na niej unoszą. Następnie owoce są poddawane procesowi fermentacji w workach przez 24 godziny. Później rozciera się je w maszynie i fermentuje na sucho przez 12 godzin. Następnie ziarna w pergaminowej otoczce (parchment) są dwukrotnie płukane i na koniec suszone w cieniu pod markizą przez 20 dni. PRZEPIS 65 g kawy na 1 litr wody Temperatura: 93°C Mielenie: średnio-grube Czas parzenia: 3:45 minut Metoda: Zalewaj kawę równymi częściami (np. 5× 60g) w odstępach 30 sekund. Woda pomiędzy zalaniami powinna całkowicie przesączyć się przez kawę. Jeśli woda przepływa za wolno lub za szybko, zmień stopień mielenia na grubszy/drobniejszy. Pamiętaj, aby używać miękkiej, przefiltrowanej wody!  

Zostaw nam swojego maila, damy Ci znać jak tylko wybrany produkt pojawi się w ofercie!

Hard Beans - Kolumbia Guava Banana Natural Anaerobic Filter 250g

Producent: HARD BEANS

Data palenia: 09.07.2024

Kawa ziarnista jakości specialty pochodząca z Kolumbii, wypalana przez polską palarnię Hard Beans. Palona jasno, sprawdzi się do ekspresu przelewowego, dripa, Chemexa, AeroPressa, French Pressa, oraz innych alternatywnych metod parzenia. W filiżance można wyczuć nuty czerwonych owoców i czekolady. Kraj pochodzenia ziarna: Kolumbia Region: Tolima Farma: El Vergel Producent: Bayter Metoda obróbki: Natural Anaerobic Odmiana: Red & Yellow Caturra Położenie upraw: 1350 m n.p.m. PRZEPIS 60 g kawy na 1 litr wody Temperatura: 93 °C Mielenie: średnio-grube Czas parzenia: 3:30 minuty Metoda: Zalewaj kawę równymi częściami (np. 5× 60g) w odstępach 30 sekund. Woda pomiędzy zalaniami powinna całkowicie przesączyć się przez kawę. Jeśli woda przepływa za wolno lub za szybko, zmień stopień mielenia na grubszy/drobniejszy. Pamiętaj, aby używać miękkiej, przefiltrowanej wody!

Zostaw nam swojego maila, damy Ci znać jak tylko wybrany produkt pojawi się w ofercie!

Hard Beans - Kolumbia La Primavera Washed Filter 250g

Producent: HARD BEANS

Data palenia: 09.07.2024

Kawa ziarnista jakości specialty pochodząca z Kolumbii, wypalana przez polską palarnię Hard Beans. Palona jasno, sprawdzi się do ekspresu przelewowego, dripa, Chemexa, AeroPressa, French Pressa, oraz innych alternatywnych metod parzenia. W jej smaku wyczujesz nuty przypominające czerwone jabłko, pomarańcze i migdały. Kraj pochodzenia ziarna: Kolumbia Region: Huila Metoda obróbki: Semi - washed Odmiana: Pink Bourbon Położenie upraw: 1800 m n.p.m.

Zostaw nam swojego maila, damy Ci znać jak tylko wybrany produkt pojawi się w ofercie!

Promocja
Hard Beans - Peru Cajamarca SHB+ Filter 500g

Producent: HARD BEANS

Data palenia: 22.10.2024

Kawa ziarnista jakości specialty pochodząca z Peru, wypalana przez polską palarnię Hard Beans. Palona w średnim stopniu, idealna do ekspresu przelewowego, dripa, Chemexa, AeroPressa, French Pressa, oraz innych alternatywnych metod parzenia. W filiżance możesz spodziewać się zbalansowanego body, delikatnej kwasowości cytrusów, owocowości czerwonych jabłek i słodyczy karmelu. Kraj pochodzenia ziarna: Peru Region: Cajamarca Metoda obróbki: Washed Odmiana: Bourbon, Typica Położenie upraw: 1600 - 2000 m n.p.m.
Najniższa cena: 59,90 zł
67,50 zł

Zostaw nam swojego maila, damy Ci znać jak tylko wybrany produkt pojawi się w ofercie!

Hi! Coffeedesk - Kawa Nitro Cold Brew Chilled Black Panama 200 ml

Producent: HARD BEANS

Napój na bazie kawy Hi! Coffeedesk. Chilled Black to nitro cold brew o świeżym i owocowym smaku przygotowane z ziaren z regionu Volcan w Panamie. To orzeźwiający blend dwóch odmian kawy z obróbki naturalnej: Caturry i Catuai. Chilled black to kawa wysokich lotów - krzewy rosną na wysokościach powyżej 1500 m n.p.m. Serwować wstrząśnięte, nie mieszane! Nitro Cold Brew - napój na bazie kawy cold brew stworzony przy użyciu technologii Hardtank. Pasteryzowany, pakowany w atmosferze ochronnej. Składniki: woda, kawa arabika (Panama), inulina. Wartość odżywcza w 100 ml: Energia: 8 kJ/2 kcal Tłuszcz: 0 g - w tym nasycone kwasy tłuszczowe: 0 g Węglowodany: 0,3 g - w tym cukry: 0,3 g Białko: 0,2 g Sól: <0,1 g Zawartość kofeiny 70 mg/100 ml

Zostaw nam swojego maila, damy Ci znać jak tylko wybrany produkt pojawi się w ofercie!